Een winkel vol 
leuke spullen

Workshopruimte en Lidmaatschap Jouw Marktkraam Gouda

Vanaf januari 2018 gaan we een aantal dingen in de winkel veranderen. Het wordt allemaal nog leuker!

Allereerst zijn we de eerste 2 weken van januari gesloten, we hebben even lekker 2 weken vrij en gaan er vanaf 16 januari weer volop tegenaan.

Wat gaat er nu veranderen?

Workshopruimte:

We gaan een workshopruimte creëren met plaats voor 10 personen. De ruimte kan worden gehuurd voor een dagdeel inclusief of exclusief koffie/thee. Uiteraard zijn aanvullende wensen bespreekbaar. Prijzen voor het huren kun je vinden op http://www.jouwmarktkraamgouda.nl/tarieven

INTRODUCTIE AANBIEDING: Huur je in januari of februari de workshopruimte dan krijg je maar liefst 25% korting op de huurprijs!

Lidmaatschap Jouw Marktkraam Gouda:

Je kunt voor een minimale periode van 3 maanden lid worden van Jouw Marktkraam Gouda. Er zijn 3 soorten lidmaatschap, Brons, Zilver en Goud. Afhankelijk van het lidmaatschap mag je, naast een vast bedrag per maand, een aantal artikelen met een minimum verkoopprijs van € 10,00 per artikel inbrengen. Wij bepalen waar je artikelen komen te staan en de opbrengst voor jou is maar liefst 80%. De volledige informatie staat op http://www.jouwmarktkraamgouda.nl/tarieven

INTRODUCTIE AANBIEDING: Wordt je in januari of februari lid van Jouw Marktkraam Gouda dan krijg je maar liefst 25% korting op je lidmaatschap voor de eerste periode van 3 maanden(alleen op je lidmaatschap, niet op de commissie van 20%).