Een winkel vol 
leuke spullen

Tarieven

Kraamhuur per week hoge kraam

Huur je meteen 4 weken een hoge kraam dan betaal je geen € 120,- maar € 100,-!

30,00

Kraamhuur per week lage kraam

Huur je meteen 4 weken een lage kraam dan betaal je geen € 100,- maar € 90,-!

25,00

Kraamhuur per week etalagekraam

Huur je meteen 4 weken een etalage kraam dan betaal je geen € 180,- maar € 150,-!

45,00

Vitrinekast afsluitbaar per week

30,00

Plank in vitrinekast afsluitbaar per week

7,50

Glazen plank aan pilaar per week

7,50

Boekenplank 1 meter breed per week

5,00

Dagprijs bij verlenging van reguliere huurtermijn

Loopt je reguliere huurtermijn af maar komt het niet gelegen om de kraam leeg te halen, dan kun je gebruik maken van de dagverlenging (maximaal 3 dagen). Per extra dag betaal je dan € 7,50 zodat je zelf kunt bepalen welke dag je je kraam komt leeghalen.

7,50

Kraamhuur per week lage 40 cm diepe kraam

17,50

Workshopruimte

Dagdeel ochtend of middag van 2 uur met ruimte voor maximaal 10 personen. Wil je de ruimte huren inclusief koffie/thee dan is de prijs € 50,00 Aanvullende wensen kunnen worden besproken.

De ruimte dient weer schoon opgeleverd te worden.

40,00

Lidmaatschap Brons prijs per maand

Je wordt lid van Jouw Marktkraam Gouda voor minimaal 3 maanden en mag continue 10 artikelen in de winkel hebben staan met een minimum waarde van € 10,00 per artikel. De commissie is 20% per verkocht artikel dus de opbrengst voor jou is maar liefts 80%. De plaats van de artikelen wordt door Jouw Marktkraam bepaald.

20,00

Lidmaatschap Zilver prijs per maand

Je wordt lid van Jouw Marktkraam Gouda voor minimaal 3 maanden en mag continue 20 artikelen in de winkel hebben staan met een minimum waarde van € 10,00 per artikel. De commissie is 20% per verkocht artikel dus de opbrengst voor jou is maar liefts 80%. De plaats van de artikelen wordt door Jouw Marktkraam bepaald.

35,00

Lidmaatschap Goud prijs per maand

Je wordt lid van Jouw Marktkraam Gouda voor minimaal 3 maanden en mag continue 30 artikelen in de winkel hebben staan met een minimum waarde van € 10,00 per artikel. De commissie is 20% per verkocht artikel dus de opbrengst voor jou is maar liefts 80%. De plaats van de artikelen wordt door Jouw Marktkraam bepaald.

50,00

Nieuw in Jouw Marktkraam Gouda!

content image

Jouw winkel in onze winkel, dat kan nu ook in een unit. Heb jij een winkel en wil je een extra verkooppunt of heb je een webshop en wil je ook een fysieke winkel? Misschien sta je regelmatig op markten of fairs en zou je in de periodes daartussen ook willen doorgaan met het verkopen van je spullen. Een unit is dan echt iets voor jou! Een unit kun je helemaal zelf inrichten, in je eigen stijl en met je eigen spullen. En je kunt er reclame maken voor je bedrijf of onderneming.  
Wij verzorgen vervolgens de verkoop en de volledige opbrengst van de verkoop is voor jou.

Langere periode of grotere ruimte

Voor het huren van een langere periode of voor meerdere kramen of ruimte, kunnen we een aanbieding "op maat" maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.