Een winkel vol 
leuke spullen

Opening Jouw Marktkraam Gouda 1 juni!

Jouw Marktkraam Gouda de fysieke tegenhanger van Marktplaats.

Veel mensen kopen en verkopen spullen via Marktplaats.nl. Een mooie manier om goederen een tweede leven te geven. Maar de koper kan het aanbod van tevoren niet zien en kan kleding of schoenen niet passen. Voor kleinere goederen is verzending relatief duur. Jouw Marktkraam Gouda biedt hiervoor dé oplossing.

1 Juni 2016 zal Jouw Marktkraam Gouda de deur openen in het voormalig pand van “De Kandelaer” aan de Dubbele Buurt 5-7-9 te Gouda. Bianca van der Tuijn zal de winkel gaan runnen op een manier waarop iedereen zich weer welkom voelt in een winkel. Een vriendelijk woord, een kopje koffie of thee, voor Bianca de gewoonste zaak van de wereld. ‘We willen dat de klant zich thuis voelt en een geweldige winkelervaring heeft’ is een van haar uitspraken.

Gebruikte spullen een tweede kans geven is niet alleen leuk, maar ook duurzaam en economisch interessant. Je verdient er geld mee en daarnaast maak je er iemand anders weer blij mee. Die kan immers voor een leuk prijsje iets kopen. En zo recyclen we op een prettige manier.

Veel mensen weten inmiddels de winkels van Jouw Marktkraam te vinden om er gezellig te winkelen en men vindt er altijd wel iets van zijn gading.  

Iedereen kan bij Jouw Marktkraam Gouda een kraam huren voor slechts € 30,- per week om hierin je gebruikte, goed bewaarde of dubbel gekochte producten te verkopen. Als je een webshop hebt of je bent een hobbyist of kunstenaar, ook dan kun je van Jouw Marktkraam Gouda gebruik maken.

Verenigingen of sportclubs kunnen ook een kraam huren om zo wat extra geld te verdienen en om  bijvoorbeeld reclame te maken. Er is veel mogelijk bij Jouw Marktkraam Gouda, vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Je huurt 1 of meerdere kramen voor een periode van een week of langer. Met de barcodestickers die je krijgt, prijs je zelf je spullen en vervolgens richt je jouw kraam zo aantrekkelijk mogelijk in. Daarna heb je er geen omkijken meer naar. De medewerker van Jouw Marktkraam Gouda zorgt voor de verkoop. Jouw verkoop wordt door het barcode systeem geregistreerd en aan het einde van de huurperiode maakt Jouw Marktkraam Gouda al het verdiende geld over op de bankrekening van de huurder. Met de Jouw Marktkraam App kun je je opbrengst altijd volgen.

Jouw Marktkraam in heel Nederland.

Jouw Marktkraam is in november 2013 in Leeuwarden aan de Harlingerstraatweg 34 van start gegaan. In april 2014 opende de tweede vestiging in Bolsward en sindsdien ontwikkelt het concept zich razend snel. In het tweede kwartaal van 2016 zullen er zeker nog 6 vestigingen opengaan waaronder dus ook Jouw Marktkraam Gouda. Wekelijks  komen er nieuwe  franchise belangstellenden bij. Allemaal ondernemers die enthousiast zijn over het concept, welke past in het bewust worden van het hergebruiken van tweedehands spullen en die ook een platform willen bieden aan ondernemers en hobbyisten.

Het doel is om eind 2016 minimaal 50 vestigingen door heel Nederland te hebben, dit maakt Jouw Marktkraam tot één van de snelst groeiende franchise formules.

Wil je meer weten over Jouw Marktkraam Gouda, dan kun je mailen naar gouda@jouwmarktkraam.nl of kijk op onze website www.jouwmarktkraamgouda.nl